Кошик
156 відгуків
+380 (66) 078-00-68
Maximal Foods - інтнрнет-магазин сухих харчових добавок 😊
Кошик

Яєчний порошок, яєчний меланж (Україна)

250 ₴/кг/кг

Показати оптові ціни
  • В наявності
  • Оптом і в роздріб
Яєчний порошок, яєчний меланж (Україна)
Яєчний порошок, яєчний меланж (Україна)В наявності
250 ₴/кг/кг
+380 (66) 078-00-68
+380 (66) 078-00-68
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця

Яєчний порошок являє собою концентрований харчовий продукт, виготовлений із курячих яєць висушуванням яєчної маси (білка і жовтка разом)

Застосування:

Застосовується в кондитерській та хлібопекарській промисловості. Замінює свіже яйце (10 г яєчного порошку і 30 г води відповідають вазі одного яйця середнього розміру). Також яєчний порошок використовують при виробництві м'ясних продуктів, соусів, майонезів. З яєчного порошку можна приготувати смачні омлети.

Інгредієнти (склад):
  • Жир, %, не менше 35

  • Білок, %, не менше 45

  • Вуглеводи, % 7

Органолептичні показники:

Колір: від світло-жовтого до яскраво-жовтого, однорідний по всій масі; Смак і запах: властивий висушеному яйцю Структура: порошок, допускаються грудочки.

Фізико-хімічні показники:

Массовая доля сухих веществ - 95.1%

Растворимость - 85%

Основні властивості:

Яєчний порошок повністю замінює натуральне яйце.

Переваги використання:
Яєчний порошок зручний при зберіганні, для нього не треба чотирьох секційні ванни, холодильні камери, він займає мало місця.

Зручний в застосуванні, економічний у використанні.

Яєчний порошок зберігає всі поживні властивості свіжого яйця, але при цьому подешевшали яйця, в 6 разів довше зберігається, не утворює відходів.

Способи використання:

Перед застосуванням порошок просівають, а потім розчиняють у воді (на 100 г порошку — 0,35 л води). Щоб яєчний порошок розчинився, в нього спочатку додають трохи теплої води (40 — 50 °С), ретельно перемішують і, продовжуючи розмішувати, вливають решту води. Через 30 — 40 хвилин порошок набухає, і його, попередньо процідивши, можна використовувати. Відновлений яєчний порошок необхідно використати протягом робочої зміни.

Технологічні рекомендації:

При використанні яєчного порошку для приготування бісквіта необхідно додатково вводити в рецептуру Пасту для збивання ПАР

Зберігання:

Термін зберігання яєчного порошку при температурі не вище 20 °С та відносній вологості повітря не вище 75% — до 6 місяців, при температурі не вище 2 °С і відносній вологості повітря 60 — 70% — до 2 років.

Характеристики
Основні атрибути
ВиробникІмперово Фудз
Країна виробникУкраїна
Вид яєцьКурячі
Основні
Вага1.0
ТипПорошок
Тип пакуванняФасовка у дой-пакет з застібкою
Інформація для замовлення
  • Ціна: 250 ₴/кг

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner