Кошик
173 відгуків
+380 (66) 078-00-68
Maximal Foods - інтнрнет-магазин сухих харчових добавок 😊
Кошик

Яловичий білок колагеновий, колаген яловичй "Геліос-11" (Україна)

350 ₴/кг

Показати оптові ціни
  • В наявності
  • Оптом і в роздріб
Яловичий білок колагеновий, колаген яловичй "Геліос-11" (Україна)
Яловичий білок колагеновий, колаген яловичй "Геліос-11" (Україна)В наявності
350 ₴/кг
+380 (66) 078-00-68
+380 (66) 078-00-68
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця

У продажу представлено фракцію білка "Ін'єкт". Тобто дрібна, борошноподібна, як на фотокартці товару. Розмір частинок – не більше 230 мкм.

Інформація від виробника:


Області застосування в м'ясопереробній промисловості:
 

  • Сосиски, сардельки, варені ковбаси;
  • Варено-копчені, напівкопчені ковбаси;
  • Рубані напівфабрикати
  • Білково-жирові емульсії
  • Консерви
  • Делікатеси
  • Молочні вироби

За амінокислотним складом готовий яловичий білок ідентичний натуральному м'ясу крім двох амінокислот – триптофану і метионина.

Переваги використання «Геліос-11»


1. На відміну від білково-жирових сумішей, виготовлених зі свинячої сировини, у складі яких жир становить 8-15%, вміст жиру в Геліос - 11 не перевищує 2%.
2. При виробництві продукту використана спеціальна технологія очищення сировини, що містить колаген, без застосування відбілювачів, консервантів і антиоксидантів.
3. Завдяки своїй волокнистій структурі «Геліос – 11» має високу водозв'язувальну здатність – після гідратації продукту гарячою водою (t 80-90 °С) водозв'язувальна здатність становить 15-20 частин води на 1 частину продукту.
4. «Геліос – 11» має незаперечні переваги у варених тонкоемульсійних продуктах, шинці та інших традиційних м'ясних виробах, діючи як структуроутворювач. Використання цієї функції «Геліос – 11» особливо ефективне при виробництві продуктів, в рецептури яких входить м'ясна сировина з низьким вмістом білка і, відповідно, має слабкі структуроутворюючі властивості (наприклад, м'ясо механічної обвалки).
5. Натуральний тваринний білок «Геліос – 11» забезпечує стабільність технологічного процесу, а також:

  • збільшує кількість тваринного білка у м'ясних виробах, підвищує якісні показники та поживну цінність готової продукції;
  • формує м'ясну консистенцію та структуру;
  • не містить ГМО;
  • сприяє зниженню втрат вологи при термообробці та зберіганні;
  • покращує якість нарізки продукції;
  • має такі органолептичні показники, як нейтральний запах та смак;
  • зберігає структуру у процесі заморожування/розморожування напівфабрикатів;

6. Важливим є те, що використання білка «Геліос – 11» дозволяє знизити собівартість готової продукції.
7. Завдяки своїй волокнистій структурі «Геліос – 11» сприяє зменшенню синьорезису при зберіганні готових м'ясних виробів.
8. "Геліос - 11" не має Е номера.
9. "Геліос - 11" стійкий до дії протеолітичних ферментів.
10. «Геліос – 11» зберігає властивості м'ясних продуктів, що піддаються вакуумуванню, завдяки вологоутримуючій здатності та зменшенню виділення м'ясного соку.
11. «Геліос – 11» знижує втрати ваги при термообробці (варінні) від 5% до 10%, залежно від виду продукту та його виходу.
12. «Геліос – 11» виявляє свої функціональні властивості як окремо, так і в поєднанні з іншими компонентами, такими як: рослинні, тваринні білки, круп'яні наповнювачі, карагінани.

Загальна інформація:

Колаген — фібрилярний білок, що становить основу сполучної тканини організму (сухожилля, кістки, хрящ, дерма і т. п.) і забезпечує її міцність і еластичність. Колаген виявлений у багатоклітинних тварин; відсутній у рослин, бактерій, вірусів, найпростіших і грибів.Це основний компонент сполучної тканини і найпоширеніший протеїн у ссавців, що становить від 25% до 35% протеїнів у всьому тілі. Колагеновий протеїн – білок, що має амінокислотний склад, що дозволяє використовувати його організму для побудови сполучних тканин, суглобів, зв'язок, шкіри. Спонукає фібробласти до виробництва власного колагену;

• Збагачує амінокислотами та пептидами;
• Усуває та запобігає старінню клітин всіх внутрішніх органів і систем людини.
• Усуває опущення внутрішніх органів (матки, шлунка, нирок і т. д.)
Колаген являє собою одночасно будівельний матеріал і клей (kollo по-грецьки – клей, колаген –«породжує клей»), які формують і «склеюють» всі клітини організму. Інакше кажучи, колаген забезпечує міцність і еластичність всім тканинам і органам. Основна роль колагену зводиться до виконання важливої для організму відновлювальної функції ― він бере участь у метаболізмі м'язової і сполучної тканини.

Білок Яловичий — високомолекулярний натуральний білок, який отримують із очищеної колагенової тканини тварин за спеціальною технологією.
Позитивні ефекти колагену:
• Зміцнення хряща
• Зміцнення зв'язок
• Зміцнення кісток
• Поліпшення живлення м'язів амінокислоти йдуть на будівництво м'язової тканини, а відносно великий вміст аргініну 8% сприяє поліпшенню кровотоку в м'язах.
• Поліпшення властивостей шкіри
Рекомендації по застосуванню
У бодібілдингу та пауерліфтингу для зміцнення кісток, зв'язок і суглобів колаген  рекомендується приймати в дозі 5-10 г на добу, за 1 або 2 прийоми в сухому вигляді, запиваючи водою між прийомами їжі або натщесерце. Добавка безпечна і має повністю натуральне походження виготовляється з кісток і хряща тварин шляхом тривалої варіння і подальшого руйнування ферментами або кислотами. Для збільшення результативності курсу рекомендується поєднувати з хондроїтин сульфатом і глюкозамін сульфатом. Або використовувати спільно з іншими добавками для зв'язок і суглобів.

Характеристики
Основні
Країна виробникУкраїна
Вага1 г
СмакБез смаку
Вид протеїнуЯловичий протеїн
УпаковкаПакет
ТипПорошок
Інформація для замовлення
  • Ціна: 350 ₴/кг

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner