Яєчний Альбумін ПІНОУТВОРЮЮЧИЙ, Яєчний білок, сухий яєчний білок (Імперово Фудз, Україна)
600 ₴/кг
Показати оптові ціни- В наявності
- Оптом і в роздріб
Яєчний Альбумін має широке застосування у харчовій промисловості: від кондитерської справи до спортивного харчування.
ЗВЕРТАЄМО ВАШУ УВАГУ: Кожна марка Альбуміну має свою специфіку, присмак, показники і поводження у виробничому процесі. Дуже багато залежить також від рецептури.
ДАНА МАРКА АЛЬБУМІНУ НА ПЕРШУ ЧЕРГУ ОРІЄНТОВАНА НА І ПРОМИСЛОВЕ ВИКОРИСТАННЯ.
Загальна інформація:
Яєчний Альбумін ― це продукт, вироблений з білків свіжих яєць, отриманих в результаті відділення жовтків. Рідкий білок піддається спеціальним термічним, механічним процедур і обробці ензимами, а потім, після сушіння в системі розпилення, піддається пастеризації. Після процесу фільтрації, екстракції цукрів і сухої пастеризації він приймає вигляд белокремового порошку. Альбумін є продуктом, в якому параметри взбиваемости і стійкості піни, отримані після збивання, вище, ніж у свіжому білку.
Застосування у харчовій (кондитерській) галузі:
Сухий білок здатний утримувати цукор. Це зумовлює його застосування при виробництві кремів, зефіру, суфле, безе, тістечок і т. п. В кондитерському виробництві альбумін знаходить застосування в тих випадках, коли потрібна висока майстерність створення стійкої піни, емульгування жирів, рівномірності розподілу складових виробництва, а також збагачення виробів повноцінними тваринними білками. Добавка альбуміну у складі сумішей для виробництва суфле дає можливість регулювати водну активність допомогою процесу гелеутворення, завдяки чому отримана консистенція продукту є еластичною.
Яєчний альбумін – так званий повільний протеїн. Знаходиться посередині, поряд із соєвим протеїном (який, на жаль, не має повного спектру незамінних амінокислот), між сироватковим та казеїном молока. Виробляється яєчний альбумін із білків курячих яєць.
Фактично, яєчний альбумін є зневодненим білок курячих яєць.
Яєчний альбумін має найвищу біологічну цінність і є найціннішим із існуючих протеїнів, має найзбалансованіший амінокислотний склад.
При цьому протеїновий концентрат яєчного протеїну (альбуміну) практично позбавлений жиру, вуглеводів і клітковини, тому його вживання певною мірою сприяє ліпотропному ефекту, тобто сприяє спалюванню жирів в організмі, природно, при дотриманні дієти і правильних тренувань.
З плюсів протеїну можна відзначити збалансований амінокислотний склад (навіть додаючи до білків яєць деяку кількість жовтків, вам не вдасться досягти ідеалу, а тут будь ласка), практично повна відсутність жирів (хоча далеко не всі з них шкідливі, а деякі є дуже корисними), легкість приготування. Та й випити коктейль, як не крути, легше, ніж з'їсти 5-6 яєць, навіть якщо частину жовтків викинути у відро для сміття.
Рекомендується вживати з їжею від 1,5 -2 г білка для звичайних людей, які не займаються спортом, та 2-3г. білка на добу для спортсменів та людей, які зайняті фізичною працею.
Фізико-хімічні властивості:
Вміст вологи макс. 8,0%
Вміст білка - 80,5-85,0%
Вміст жиру - хв. 0,25%
Розчинність - 88,0-92,0%
РН ― 7,0-7,5
Запах ― натуральний
Енергетична цінність 100г продукту: 340ккал
СТРОКИ ПРИДАТНОСТІ за необхідності та сертифікат можна уточнити та запросити у мененджера по телефону.
ФАСОВКА - ручна, у щільні непрозорі дой-пакети з застібкою.
Основні | |
---|---|
Виробник | Імперово Фудз |
Країна виробник | Україна |
Користувальницькі характеристики | |
Упаковка | Пакет |
Вид протеїну | Яєчний протеїн |
Смак | Без смаку |
Вага | 1.0 |
Тип | Порошок |
Тип пакування | Ручна фасовка у дой-пакет з застібкою |
Основні атрибути | |
Тип яєць | Курячі |
- Ціна: 600 ₴/кг