Сухе молоко ТУ (Технічні Умови) відрізняється від Молока ГОСТ (Державний стандарт) вмістом білка: у ТУ - 25%, у ГОСТ - 35%. Також у молока ТУ більше сироватки, і він солодший на смак. Добре підходить для випічки, кондитерських та інших виробів. Не підходить для приготування згущеного молока і сиру. Для відновлення і вживання, як аналога звичайного молока, виробництва згущеного молока, рекомендується класичне молоко ГОСТ.
Сухе молоко виходить шляхом висушування пастеризованого коров'ячого молока. Виглядає як сухий порошок білого кольору. Продукт можна розводити теплою водою (при цьому порошок повністю розчиняється у воді), при цьому з нього відновлюється повністю ідентичне вихідного коров'яче молоко. Можна вживати як у вигляді звичайного напою, так і використовувати у виробництві.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Упаковка | Поліетиленовий пакет |
Жирність | 1.5 % |
Вага (кг) | 1 |
- Ціна: 170 ₴/кг