Кошик
167 відгуків
+380 (66) 078-00-68
Maximal Foods - інтнрнет-магазин сухих харчових добавок 😊
Кошик

Сироватка молочна суха демінералізована (солодка), Україна

50 ₴/кг

Мінімальне замовлення — 25 кг

  • Немає в наявності
  • Тільки оптом
Сироватка  молочна суха демінералізована (солодка), Україна
Сироватка молочна суха демінералізована (солодка), УкраїнаНемає в наявності
50 ₴/кг
+380 (66) 078-00-68
+380 (66) 078-00-68
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця

Суха демінералізована сироватка молочна - це суха сироватка, з якої видалена частина мінеральних солей. Від натуральної сироватки деминерализованный сухий продукт відрізняється поліпшеними органолептичними характеристиками, більш високим рівнем розчинності і менш високим рівнем кислотності. Виділяють кілька ступенів демінералізації від 20 до 90%.

Область застосування:

  • в молочній промисловості при виробництві спредів, сметанних продуктів, сиру і сирних виробів, йогуртів, морозива, згущеного молока, плавлених сирів, напоїв;

  • в комбікормовій промисловості для виробництва кормів для с/г тварин, в т. ч. виробництва замінників молока;

  • у м'ясопереробній промисловості при виробництві варених ковбас, сосисок, сардельок в якості заміни сухого молока;

  • у кондитерської та хлібопекарської промисловості при виробництві кондитерських виробів, хлібобулочних виробів, шоколадних паст, начинок цукерок і різноманітних глазурей;

  • в олійно-жировій промисловості при виробництві майонезів і жирових соусів;

  • у парфумерної та фармацевтичної промисловості при виробництві різноманітних шампунів, кремів, масок, косметичних сироваток, лікарських засобів;

  • у пивоварній промисловості;

  • для виробництва спортивного харчування.

Сировиною для виробництва демінералізованої сироватки служать молочні подсырная, казеїнова і сирна сироватки.

Демінералізована сироватка виходить в результаті відокремлення частини мінеральних речовин (солей).

Продукт виробляють шляхом пастеризації і згущення свіжого коров'ячого молока. Далі продукт гомогенезируют і сушать на розпилювальних і вальцевих сушках при емпературе 150-180 °С з наступним сушінням і просіюванням.

Опис

Сироватка суха молочна являє собою дрібнодисперсний сухий гігроскопічний порошок від білого до жовтого кольору. Смак і запах - солодкий, злегка кислуватий, без сторонніх присмаків і запахів. Підвищений вміст лактози надає сироватці солодкий смак.

Будь-яка сироватка є сумішшю білків, лактози, мінералів і води, при виготовленні сирів і сиру в неї переходить більша частина лактози, а також практично всі молочні солі, мінеральні речовини та мікроелементи. Саме цей склад робить її вкрай корисною для людини та с/г тварин і незамінною у виробництві багатьох харчових та косметичних продуктів.

Застосовується для покращення збивання, зв'язування води, заміни курячого білка та жовтка, покращення складу емульсій.

Технічні характеристики

вологість – не більше 4%

лактоза – не менше 75,0%

жири – не більше 1,5%

мінеральні речовини - трохи більше 8,5%

протеїни – не менше 11,5%

рН - не менше 6,2

розчинність – не більше 0,5 ml

(Демінералізація – це очищення сироватки від розчинених у ній солей, зокрема від натрій хлор (кухонна сіль).

Процес демінералізації молочної сироватки розширює сферу її використання у харчовій промисловості. Це насамперед пов'язане зі специфічними властивостями демінералізованої сироватки.

На сьогоднішній день встановлено сфери використання демінералізованої молочної сироватки у харчовій промисловості:

- для виробництва молочних продуктів (морозиво, сирні пасти, дитяче харчування, плавлені сири);

- для кондитерських та хлібобулочних виробів (пряники, торти, печиво, цукерки, здобний хліб);

- для м'ясних продуктів (ковбаси варені, шинка, паштети);

- для лікарських засобів.

Ці технології дозволяють створити функціональні продукти харчування, які не тільки відрізняються від продуктів, отриманих за традиційними технологіями, але й мають ряд унікальних властивостей. Розглянемо деякі приклади застосування сироватки сухої демінералізованої:

- морозиво з демінералізованою сироваткою має збиваність вище на 15-20%, що сприяє збільшенню обсягу продукції та легшому засвоєнню;

- здобний хліб з демінералізованою сироваткою відповідає за обсягом та якістю хліба з додаванням сухого знежиреного молока, але відрізняється більш тривалим терміном зберігання;

- при внесенні сироватки сухої демінералізованої в ковбасні вироби дозволяє знизити ймовірність утворення бульйонних набряків та збільшити вихід готового продукту.

Характеристики
Основні
Країна виробникУкраїна
УпаковкаМішок
Інформація для замовлення
  • Ціна: 50 ₴/кг
  • Мінімальне замовлення: 25 кг

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner