Якісний яєчний Альбумін підвищеної збиваємості Eurovo, вироблено в Італії.
Данний альбумін, в першу чергу, призначений для кондитерських виробів.
Властивості: продукт, що володіє високою піноутворюючою здатністю.
Застосування: використовується для виробництва випічки, бісквітів, нуги і збивних виробів.
Відновлення:
Для отримання 1 кг: змішати 125 гр. порошку і 875 гр. води (1 до 8).
Для кращого розчинення порошку рекомендується перед додаванням у воду попередньо змішати його з іншими сухими інгредієнтами.
Енергетична цінність:
Білки: мін. 80%,
Жири: 0,3%,
Вуглеводи: 3%.
Фізико-хімічні властивості:
Вологість: макс. 8%,
Рн: 6,5
Строк придатності: 24 місяці у сухому місці при температуры не вище 25 С.
СТРОКИ ПРИДАТНОСТІ за необхідності та сертифікат можна уточнити та запросити у мененджера по телефону.
Основні | |
---|---|
Виробник | Eurovo |
Країна виробник | Італія |
Тип | Порошок |
Упаковка | Пакет |
Вид протеїну | Яєчний протеїн |
Тип пакування | Ручна фасовка у дой-пакет з застібкою |
- Ціна: 900 ₴/кг