Сухі кокосові вершки це продукт, який виготовляється на основі корисного кокосового масла, що позитивно впливає на якість цього продукту у порівнянні із іншими сухими рослинними вершками, які в основній більшості використовують пальмове масло.
Завдяки їх довгому терміну зберіганн (24 місяці з дати виробництва) їх завжди можна використати додавши до запашної кави, або просто розвести у води та випити як звичайне молоко любителям правильного харчування.
Цей продукт ідеально підходить як один із основних інгредієнтів для виробництва гарячого шоколаду чи розчинних кавових напоїв. Тому для виробників схожої продукції ми завжди можемо запропонувати оптові поставки та індивідуальні ціни.
Склад
Макронутрієнти (на 100г)
Нутрієнт (показник) |
Одиниця вимірювання |
Значення |
Мін. |
Макс. |
Метод |
СоА |
Енергетична цінність |
Ккал |
540 |
|
|
|
|
Дж |
2 256 |
|
|
|
|
|
Протеїн |
г |
2,9 |
|
|
ISO 16634:2004 |
|
Жири |
г |
31,1 |
|
|
NPR 3168:2002 |
А |
Мононенасичені жирні кислоти |
г |
0,1 |
|
|
Підрахований |
|
Поліненасичені жирні кислоти |
г |
0 |
|
|
Підрахований |
|
Насичені жирні кислоти |
г |
30,8 |
|
|
Підрахований |
|
Трансжирні кислоти |
г |
0,3 |
|
|
Підрахований |
|
Вуглеводи |
г |
62,1 |
|
|
Підрахований |
|
Моно- та дісахариди |
г |
8,7 |
|
|
Підрахований |
|
Клітковина |
г |
0 |
|
|
Підрахований |
|
Мінерали (на 100г)
Нутрієнт (показник) |
Одиниця вимірювання |
Значення |
Мін. |
Макс. |
Метод |
СоА |
Натрій |
мг |
104 |
|
|
Підрахований |
|
Зола |
г |
2,6 |
|
|
Видозмінений FIL-IDF27:1964/90:1979 |
|
Інформація для маркування
Склад продукту |
Сироп глюкози 63,5%, Рафінована повністю гідрогенізована кокосова олія 30,2%, Казеїнат 3%, Стабілізатори (Е340іі: ортофосфат калію двозаміщений, E452і: гексаметафосфат натрію) 2,2%, Емульгатор (E471: моно- та дигліцериди жирних кислот) 0,8%, Антизлежуючий агент (Е551: діоксид титану) 0,3%, Барвник (Е160а: бетакаротин) |
Етикетка
Додаткові примітки про алергени |
Глюкозний сироп з пшениці? Не підлягає маркуванню згідно Постанови 2011/1169/ЕС |
Фізичні/хімічні показники
Показник |
Одиниця вимірювання |
Значення |
Мін. |
Макс. |
Метод |
СоА |
Волога |
% |
1,3 |
|
3,0 |
IDF 26А |
A |
Насипна густина, Tapped 300x |
g\l |
|
500 |
560 |
Internal method |
A |
Частки, спалені |
|
|
|
Disc A |
ADPI |
A |
Сенсорні характеристики
Показник |
Опис |
Запах |
Згідно стандарту |
Текстура |
Порошок |
Колір |
Білий/світло-жовтий |
Мікробіологія
Показник |
Одиниця вимірювання |
Макс. значення |
Розмір зразку |
Метод |
СоА |
Мезофільні аеробні бактерії |
КОЕ |
1000 |
1г |
NEN-EN-ISO 4833-1:2013 |
А |
Дріжджі та Пліснява |
КОЕ |
100 |
1г |
ISO 21527-2:2008 |
А |
Ентеробактерії |
КОЕ |
1 |
0,1г |
ISO 21528-1:2004 |
А |
Е.coli |
|
відсутні |
1г |
Змінений ISO 7251:1993/ ISO 16649-2:2001 |
C |
Коагулазопозитивний Стафілокок |
|
відсутні |
1г |
ISO 6888-3, змінений |
А |
Сальмонела |
|
відсутні |
50г |
AFNOR: BIO-12/16-09/05 ISO 6579-2002 |
А |
Термін придатності та умови зберігання
Термін придатності : 24 місяці
Умови зберігання |
Продукт повинен зберігатися в закритій упаковці в холодному, сухому приміщенні, в кімнаті без сторонніх сильних запахів та впливу прямого сонячного світла. |
Алергени
№ |
Показник |
Значення |
01 |
Зернові / продукти з глютену |
- |
02 |
Ракоподібні / продукти з ракоподібних |
- |
03 |
Яйця / продукти з яєць |
- |
04 |
Риба / продукти з риби |
- |
05 |
Арахіс / продукти з арахісу |
- |
06 |
Соя / продукти з сої |
- |
07 |
Молоко (вкл. Лактозу) / продукти з молока |
+ |
08 |
Горіхи / продукти з горіхів |
- |
09 |
Селера / продукти з селери |
- |
10 |
Гірчиця / продукти з гірчиці |
- |
11 |
Кунжут / продукти з кунжуту |
- |
12 |
Сульфіт (концентрація >=10 мг/кг) |
- |
13 |
Люпін |
- |
14 |
Молюски / продукти з молюсків |
- |
Ішні відомості
Веган |
Не придатний для веганів |
Опромінення |
Відсутнє |
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Нідерланди |
Тип | Сухі вершки |
Жирність | 31 % |
Виробник | Kievit |
- Ціна: 280 ₴/кг