Кошик
156 відгуків
+380 (66) 078-00-68
Maximal Foods - інтнрнет-магазин сухих харчових добавок 😊
Кошик

Яєчний Альбумін піноутворюючий Пармово (PARMOVO, Італія)

900 ₴/кг/кг

Показати оптові ціни
  • В наявності
  • Оптом і в роздріб
Яєчний Альбумін піноутворюючий Пармово (PARMOVO, Італія)
Яєчний Альбумін піноутворюючий Пармово (PARMOVO, Італія)В наявності
900 ₴/кг/кг
+380 (66) 078-00-68
+380 (66) 078-00-68
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця

Даний альбумін призначений, У ПЕРШУ ЧЕРГУ, ДЛЯ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ.

 

ЗВЕРТАЄМО ВАШУ УВАГУ: Кожна марка Альбуміну має свою специфіку, присмак, показники і поводження у виробничому процесі. Дуже багато залежить також від рецептури. При виборі нової марки Альбуміну, наприклад, для кондитерських виробів, радимо придбати взірці на пробу (100-200 грам), якщо це можливо.

Яєчний альбумін - так званий повільний протеїн. Знаходиться посередині, поряд з соєвим протеїном (який, на жаль, не має повного спектру незамінних амінокислот), між сироватковим і казеїном молока. Виробляється яєчний альбумін з білків курячих яєць.
Фактично, яєчний альбумін являє собою зневоднений білок курячих яєць.

Альбумін - сухий білок підвищеної взбиваемости.

Основними перевагою використання сухого яєчного білка замість свіжого є швидкість технологічного процесу і стабільний результат якості готового виробу.

Коефіцієнти заміни для яєць з середньою масою 50 г:
Альбумін 1кг = 316 білків свіжих яєць
Альбумін 100 г білка в порошку + 900 г води = 1 кг рідкого білка
Увага: Вода, використовувана для гідратації порошків повинна мати кімнатну температуру.

Спосіб "відновлення" альбуміну для приготування кондитерських виробів.


Альбумін залити водою (на 120 г альбуміну – 1000 г води). Спочатку вливають трохи води (30 г), ретельно перемішують, продовжуючи розмішувати, вливають решту води. Через 30-40 хвилин порошок набухає, і його можна починати збивати. Готова суміш вагою 1120 г відповідає вазі 1120 г натурального білка збитого.
Норми взаємозамінності продуктів при виготовленні кондитерських виробів: 1 кг яєць без шкаралупи еквівалентний 0,35 кг жовтка та 0,65 кг білка.

 

СТРОКИ ПРИДАТНОСТІ за необхідності та сертифікат можна уточнити та запросити у мененджера по телефону.

ФАСОВКА - ручна, у щільні непрозорі дой-пакети з застібкою.

Характеристики
Основні
Вага1 г
Країна виробникІталія
ТипПорошок
УпаковкаПакет
Форма випускуПорошок
СмакБез смаку
Вид протеїнуЯєчний протеїн
Тип пакуванняРучна фасовка у дой-пакет з застібкою
ВиробникPARMOVO
Інформація для замовлення
  • Ціна: 900 ₴/кг

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner