Желатин застосовується для виготовлення мусів, желе, заливного, десертів, мармеладу.
Желатин харчовий гранульований дозволяє отримувати прозорі та міцні гелі, зберігати природний колір та запах продуктів.
Спосіб застосування:
Желатин заливають холодною водою, витримують 30-40 хвилин, поки він не набухне. Потім нагрівають, постійно помішуючи. Після повного розчинення необхідно процідити.
Для отримання "тремтячого" желе розчиніть 20 гр. желатину 1 л. води.
Для "твердого" желе – від 40 до 60 гр. на 1 л. води.
Хімічна природа: Тваринний білок, який одержують шляхом часткового гідролізу колагену зі шкіри свині.
Зберігати у сухому місці у закритих контейнерах при кімнатній температурі.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Виробник | Ewald-Gelatine |
Країна виробник | Німеччина |
Вага | 1000 г |
Тип | Желатин |
Інформація для замовлення
- Ціна: 600 ₴/кг