Желатин застосовується при виготовленні мусів, желе, холодцю, десертів, мармеладу.
Желатин харчовий гарнулированный дозволяє отримувати прозорі і міцні гелі, зберігати природний колір і запах продуктів.
Спосіб застосування:
Желатин заливають холодною водою, витримують 30-40 хвилин, поки він не набубнявіє. Потім нагрівають, постійно помішуючи. Після повного розчинення його необхідно процідити.
Для отримання "тремтячого" желе розчиніть 20 гр. желатину в 1 л. води.
Для "твердого" желе - від 40 до 60 гр. на 1 л. води.
Хімічна природа: Тваринний білок, який отримують шляхом часткового гідролізу колагену зі шкіри свині.
Зберігати в сухому місці в закритих контейнерах при кімнатній температурі.
Вага: 1 кг
Желатин харчовий гарнулированный дозволяє отримувати прозорі і міцні гелі, зберігати природний колір і запах продуктів.
Спосіб застосування:
Желатин заливають холодною водою, витримують 30-40 хвилин, поки він не набубнявіє. Потім нагрівають, постійно помішуючи. Після повного розчинення його необхідно процідити.
Для отримання "тремтячого" желе розчиніть 20 гр. желатину в 1 л. води.
Для "твердого" желе - від 40 до 60 гр. на 1 л. води.
Хімічна природа: Тваринний білок, який отримують шляхом часткового гідролізу колагену зі шкіри свині.
Зберігати в сухому місці в закритих контейнерах при кімнатній температурі.
Вага: 1 кг
Характеристики
Основні | |
---|---|
Вага | 1000 г |
Виробник | Trobas |
Країна виробник | Нідерланди |
Тип | Желатин |
Інформація для замовлення
- Ціна: 550 ₴/кг