Альбумін — сухий білок підвищеної збиваності.
Основною перевагою використання сухого яєчного білка замість свіжого є швидкість технологічного процесу та стабільний результат якості готового виробу.
Коефіцієнти заміни для яєць із середньою масою 50 г:
Альбумін 1 кг = 316 білків свіжих яєць
Альбумін 100 г білка в порошку + 900 г води = 1 кг рідкого білка
Увага: Вода, яка використовується для гідратації порошків, має мати кімнатну температуру.
Спосіб "відновлення" альбуміну для приготування кондитерських виробів.
Альбумін залити водою (на 120 г альбуміну — 1000 г води). Спочатку вливають трохи води (30 г), ретельно перемішують, продовжуючи розмішувати, вливають решту води. Через 30-40 хвилин порошок набухає, і його можна починати збивати. Готова суміш вагою 1120 г відповідає вазі 1120 г натурального збитого білка.
Норми взаємозамінності продуктів під час виготовлення кондитерських виробів: 1 кг яєць без шкаралупи еквівалентний 0,35 кг жовтка та 0,65 кг білка.
СТРОКИ ПРИДАТНОСТІ за необхідності та сертифікат можна уточнити та запросити у мененджера по телефону.
ФАСОВКА - ручна, у щільні непрозорі дой-пакети з застібкою.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Польща |
Тип | Порошок |
Смак | Без смаку |
Форма випуску | Порошок |
Упаковка | Пакет |
Вид протеїну | Яєчний протеїн |
Виробник | OVOVITA |
Тип пакування | Ручна фасовка у дой-пакет з застібкою |
- Ціна: 900 ₴/кг