Соєвий Текстурат, виробництво - Україна.
Фото реального товару. Мішки поліпропіленові - по 10 кг.
Грануляція 03-10 мм. (Дивіться фото №2.)
Регідратація (в холодній воді): 300-350%;
Витримка із СЕРТИФІКАТУ ЯКОСТІ за показниками:
ДАНІ ПРО РЕЗУЛЬТАТИ КОНТРОЛЮ |
||
Найменування показника |
Нормативні вимоги |
Результати контролю |
Органолептичні показники: Зовнішній вигляд
Колір
Смак
Запах |
Пластівці (фарш) неправильної форми розміром не більне 8мм
від світло-кремового до світло-коричневого
без специфічного бобового присмаку, гіркоти, кислуватого та інших сторонніх присмаків
властивий для текстурату соєвого харчового, без сторонніх запахів (затхлого, пліснявого, горілого) |
відповідає
відповідає
відповідає
відповідає |
Фізико-хімичні показники: Масова частка сирого протеїну у перерахунку на абсолютно суху речовину, %, не менше
Масова частка жиру, %, у перерахунку на абсолютно суху речовину, не більше
Масова частка вологи та летких речовин, %, не більше
Гідратація, не меньше
Домішки металів, мг/кг, не більше
Масова частка загальної золи, %, не більше
Ураженість шкідниками хлібних запасів
Інші сторонні домішки (каміння, земля, скло) |
45,0
1,2
9
3:1
3,0
7,0
Не допускаються
Не допускаються |
відповідає
відповідає
відповідає
відповідає
відповідає
відповідає
відповідає
відповідає |
Термін придатності |
12 місяців з дати виготовлення |
|
Умови зберігання |
зберігати в чистих добре вентильованих приміщеннях при температурі не вище 35 ° С і відносній вологості повітря не більше 70% |
|
Вироблено з генетично НЕмодифікованих компонентів! |
||
За мікробіологічними показниками, вмістом токсичних елементів, мікотоксинів, пестицидів відповідає вимогам MБТ и CH № 5061-89 «Медико-биологические требования и санитарные нормы качества продовольственного сырья и пищевых продуктов». |
Соєвий текстурат (текстурат соєвого білка, соєве м'ясо) — продукт переробки соєвих бобів — замінник м'яса, що виробляється зазвичай зі знежиреного соєвого борошна. Соєвий текстурат — продукт швидкого приготування, багатий білком і містить мало жирів. Широко використовується в вегетаріанської кухні і східно-азійської кухні.
Використовується з різними видами м'ясної сировини у всіх видах ковбасних продуктах, напівфабрикатах, м'ясних консервах.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Упаковка | Мішок |
Вага упаковки | 10 кг |
- Ціна: 600 ₴/мішок