Сухі кокосові вершки це продукт, який виготовляється на основі корисного кокосового масла, що позитивно впливає на якість цього продукту у порівнянні із іншими сухими рослинними вершками, які в основній більшості використовують пальмове масло.
Завдяки їх довгому терміну зберіганн (24 місяці з дати виробництва) їх завжди можна використати додавши до запашної кави, або просто розвести у води та випити як звичайне молоко любителям правильного харчування.
Цей продукт ідеально підходить як один із основних інгредієнтів для виробництва гарячого шоколаду чи розчинних кавових напоїв. Тому для виробників схожої продукції ми завжди можемо запропонувати оптові поставки та індивідуальні ціни.
Vana-Blanca 37K
Опис продукта
Замінник вершків на рослинній основі. Кремовий/ світло-жовтий порошок.
Для застосування в харчовій промисловості, не призначені для використання в продуктах дитячого харчування немовлят до 12 місяців. З метою дотримання правил продовольчої безпеки, рекомендовано вжити попереджувальних заходів щодо кінцевих продуктів виробництва, які чутливі до мікробіологічного окислення.
Склад |
|
||||
Глюкозний сироп Рафінована тверда кокосова олія |
51 %
34% |
Три кальцій фосфат (Е341ііі)
Емульгатори: Е472с та Е471 |
½ %
¼ % |
||
Лактоза |
10% |
Бета каротин (Е160а) |
q.s. |
||
Казеїнат Вторинний фосфат калію(Е340іі) |
2 ¼%
2% |
|
|
||
Харчова цінність |
|
Типова |
|
||
Енергетична цінність/100 г |
|
2320 кДж (550 ккал) |
|
||
Фізичні показники |
|
Типові Межі Метод |
|
||
Пригорілі частинки Насипна густина упакованого продукту (300٭) |
disc г/л |
макс А 560-600 |
ADPI
внутрішній |
||
Хімічні показники в порошку
|
|
Типові |
Межі |
Методи |
Жири |
% |
34.0 |
33.0-37.0 |
NPR 3168:2002 |
SATS |
% |
33 |
|
Підрахований |
Гідрогенізо вані жирні кислоти |
% |
<1 |
|
Підрахований |
Вуглеводи |
% |
58.5 |
|
Підрахований |
Моно- та дісахариди |
% |
17 |
|
Підрахований |
Протеїн (6.38) |
% |
2.0 |
|
ISO 16634:2004 |
Зола |
% |
3.0 |
макс.3.2 |
Видозмінений FIL- IDF27:1964/90:1979 |
Волога |
% |
2.5 |
макс.3.0 |
FIL-IDF 26А:1993 |
Натрій (Na) |
% |
<0,1 |
|
Підрахований |
Мікробіологічні показники Межі Метод
Загальна кількість м/о |
КОЕ/г |
макс.3000 |
ISO 4833:2003 |
Е- coli |
/1г |
відсутні |
Змін.ISO 7251:1993/ |
|
|
|
ISO 16649-2:2001 |
Ентеробактерії |
КОЕ/0,1 г |
< 1 |
ISO 21528-2:2004 |
Сальмонела |
/50 г |
відсутні |
Змін.ISO 6579:2002/ |
|
|
|
АОАС 996.08 |
Коагулазопозитивний |
|
|
|
Стафілокок |
/1 г |
відсутні |
ISO 6888-3:2003 |
Дріжджі та Пліснява |
КОЕ/г |
макс. 100 |
ISO 21527-2: 2008 |
Відсутність/присутність алергенів
С35К93К0А 0002
№ |
|
Код ٭) |
|
№ |
|
Код ٭) |
01 |
Молочний протеїн |
+ |
|
17 |
Бобові/зернобобові |
- |
02 |
Лактоза |
+ |
|
18 |
Горіхи |
- |
03 |
Яйця |
- |
|
19 |
Горіхова олія |
- |
04 |
Соєвий білок |
- |
|
20 |
Арахіс |
- |
05 |
Соєва олія |
- |
|
21 |
Арахісова олія |
- |
06 |
Глютен |
- |
|
22 |
Кунжут |
- |
07 |
Пшениця |
- |
|
23 |
Кунжутна олія |
- |
08 |
Жито |
- |
|
24 |
Глутамат |
- |
09 |
Яловичина |
- |
|
25 |
Сульфіт (Е220 т/м Е228) |
- |
10 |
Свинина |
- |
|
31 |
Коріандр |
- |
11 |
Курка |
- |
|
32 |
Селера |
- |
12 |
Риба |
- |
|
34 |
Морква |
- |
13 |
Молюски та ракоподібні |
- |
|
35 |
Люпін |
- |
14 |
Кукурудза |
- |
|
36 |
Гірчиця |
- |
15 |
Какао |
- |
|
|
|
|
Примітки:
04 |
|
05 |
|
07 |
Глюкозний сироп з пшениці? Відсутність при маркуванні до 2007/68/ЄС |
12 |
|
14 |
Глюкозний сироп з кукурудзи? |
٭)+ = присутній, - = відсутній, ? = може містити залишки Основане на DATABANK ALBA, TNO VOEDING версія : Серпня 2004 р. |
Вміст важких металів/ мікотоксинів/ діоксинів
Продукт виготовлений відповідно до вимог чинного європейського законодавства щодо максимально дозволеного вмісту важких металів.
- Продукт виготовлений відповідно до вимог Нормативів 2006/1881/ЄС٭
- Харчові добавки, відмінні від барвників та підсолоджувачів повинні відповідати Директиві 2008/84/ ЄС ٭
- Барвники для використання в харчовій промисловості повинні використовуватися відповідно до вимог Директиви 1995/45/ ЄС ٭
Забруднюючі речовини
Продукт та його складові інгредієнти вільні від будь-яких сторонніх домішок та небезпечних речовин, таких як: скло чи метал. Продукт та його складові інгредієнти пройшли контроль за допомогою металошукача, серед них на 4.0 мм Fe, 4,5 мм Non-Fe та 4.0 мм чисту сталь.
Заходи дезинфекції
Жодне радіаційне опромінення не було застосовано до продукту та його складових інгредієнтів.
Пестициди
- Зернові, кормові продукти чи продукти тваринного походження, а також інші продукти, що надходять з заводу-виробника відповідають нормам Директиви 2003/60/ ЄС٭
ГМО
Продукт не містить інгредієнтів, що б містили ГМО, що відповідає ЄС Нормативам № 1829/2003 про генномодифіковані продукти харчування та їх складові та ЄС Нормативам № 1830/2003 щодо відстежування та маркування генетично модифікованих організмів (з доповненнями Директива 2001/18/ ЄС)
Упаковка
Багатошарові паперові мішки з поліетиленовою вкладкою.
Термін придатності
Продукт може зберігатися в закритій упаковці протягом 24 місяців, в холодному, сухому приміщенні, в кімнаті без сторонніх сильних запахів та впливу прямого сонячного світла.
Додаток
Додаткова інформація щодо законодавчих дозволів, застосування та технологічних властивостей продукту надається за вимогою.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Нідерланди |
Тип | Сухі вершки |
Жирність | 34 % |
Виробник | Kievit |
- Ціна: 300 ₴/кг