Яєчний Альбумін має широке застосування у харчовій промисловості: від кондитерської справи до спортивного харчування.
ЗВЕРТАЄМО ВАШУ УВАГУ: Кожна марка Альбуміну має свою специфіку, присмак, показники і поводження у виробничому процесі. Дуже багато залежить також від рецептури.
Загальна інформація:
Яєчний Альбумін ― це продукт, вироблений з білків свіжих яєць, отриманих в результаті відділення жовтків. Рідкий білок піддається спеціальним термічним, механічним процедур і обробці ензимами, а потім, після сушіння в системі розпилення, піддається пастеризації. Після процесу фільтрації, екстракції цукрів і сухої пастеризації він приймає вигляд белокремового порошку. Альбумін є продуктом, в якому параметри взбиваемости і стійкості піни, отримані після збивання, вище, ніж у свіжому білку.
Застосування у харчовій (кондитерській) галузі:
Сухий білок здатний утримувати цукор. Це зумовлює його застосування при виробництві кремів, зефіру, суфле, безе, тістечок і т. п. В кондитерському виробництві альбумін знаходить застосування в тих випадках, коли потрібна висока майстерність створення стійкої піни, емульгування жирів, рівномірності розподілу складових виробництва, а також збагачення виробів повноцінними тваринними білками. Добавка альбуміну у складі сумішей для виробництва суфле дає можливість регулювати водну активність допомогою процесу гелеутворення, завдяки чому отримана консистенція продукту є еластичною.
Застосування у спортивному харчуванні, як джерело білку:
Завдяки вмісту великої кількості протеїну цей продукт здобув популярність і в спорті.
По швидкості засвоєння сухий яєчний білок можна поставити між сироватковим і казеїном. Найкраще підходить для споживання протягом дня між прийомами їжі (підживлює організм енергією і білком), можна приймати вранці. Відразу після тренування яєчний протеїн мало ефективний із-за невеликої швидкості розщеплення.
Варто відзначити, що склад сухого яєчного білка містить значну кількість корисних для людського організму речовин. Сухий яєчний білок містить у своєму складі вітаміни групи В, РР, а також Н. Крім того, склад сухого яєчного білка збагачених магнієм, сіркою, калієм, кальцієм, натрієм, а також залізо, молібден, йод і цинк. Яєчний білок – доступний всім джерело ніацину, необхідного для живлення мозку і утворення статевих гормонів; вітаміну К, що забезпечує згортання крові; холіну, поліпшує пам'ять і виводить отрути з печінки.
Склад: 100% сухий яєчний білок (порошок)
• Високий відсоток білка – не менше 80 %
• Практично 100% засвоюваність
• Високі поживні властивості
• Корисні якості
• Підходить для спортсменів з непереносимістю лактози
Основні | |
---|---|
Виробник | Ovopol |
Країна виробник | Польща |
Тип | Порошок |
Смак | Без смаку |
Упаковка | Пакет |
Вид протеїну | Яєчний протеїн |
Вміст білка в 100 грамах, % | 80-85% |
Тип пакування | Фасовка у дой-пакет з застібкою |
- Ціна: 13 250 ₴/мішок