Властивості
Порошок яєчного жовтка виготовляється із висушених пастеризованих яєчних жовтків. Він багатий на лецитин і є хорошим емульгатором. Має відмінну розчинність та поживну цінність.
Застосування
Використовується в рецептах, що вимагають емульгуючих властивостей яєчного жовтка. Його можна вживати в майонезі, морозиві, соусі та заварних кремах. Його також можна використовувати як загусник у солодких або пікантних соусах, промислових пекарнях, морозиві та молочних продуктах, майонезі та макаронах.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Виробник | Імперово Фудз |
Країна виробник | Україна |
Упаковка | Картонна коробка |
Основні атрибути | |
Тип яєць | Курячі |
Вага | 20 кг |
Інформація для замовлення
- Ціна: 9 000 ₴/кг