Кошик
167 відгуків
+380 (66) 078-00-68
Maximal Foods - інтнрнет-магазин сухих харчових добавок 😊
Кошик

Сухий яєчний ЖОВТОК пастеризований (Імперово Фудз, Україна)

600 ₴/кг

Показати оптові ціни
  • В наявності
  • Оптом і в роздріб
Сухий яєчний ЖОВТОК пастеризований (Імперово Фудз, Україна)
Сухий яєчний ЖОВТОК пастеризований (Імперово Фудз, Україна)В наявності
600 ₴/кг
+380 (66) 078-00-68
+380 (66) 078-00-68
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця

Властивості

Порошок яєчного жовтка виготовляється із висушених пастеризованих яєчних жовтків. Він багатий на лецитин і є хорошим емульгатором. Має відмінну розчинність та поживну цінність.

Застосування

Використовується в рецептах, що вимагають емульгуючих властивостей яєчного жовтка. Його можна вживати в майонезі, морозиві, соусі та заварних кремах. Його також можна використовувати як загусник у солодких або пікантних соусах, промислових пекарнях, морозиві та молочних продуктах, майонезі та макаронах.

100% натуральний, пастеризований та висушений розпиленням яєчний жовток. 100 г порошку, розчинені у 125 г води, відповідають близько 225 г рідкого яєчного жовтка.

Зберігати у сухому, темному, вентильованому приміщенні.
За температури 2 °C: 24 місяці.
За температури 20 °C: 12 місяців.

    Середні
показники
Гарантовані показники
Статистичні показники: pH-показник
Вологість
Вміст жиру
Білки
6,5 - 7,0
3,0 - 4,0%
58,0 - 62,0%
35,0%
6,5 - 7,0
3,0 - 4,0%
58,0 - 62,0%
33,0 - 37,0%
Мікробіологічні показники:

 

Загальна кількість бактерій
Enterobacteriaceae
Salmonella
Staph. aureus

10.000/г

<10/г
Відсутні /25г
Відсутні /0,01г
<10.000/г

<10/г
Відсутні /25г
Відсутні /0,01г
Харчова цінність в 100 г: Енергетична цінність Близько 2700 кДж / або 640 ккал Близько 2700 кДж / або 640 ккал
Характеристики
Основні атрибути
ВиробникІмперово Фудз
Країна виробникУкраїна
Вид яєцьКурячі
Інформація для замовлення
  • Ціна: 600 ₴/кг

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner