Властивості
Порошок яєчного жовтка виготовляється із висушених пастеризованих яєчних жовтків. Він багатий на лецитин і є хорошим емульгатором. Має відмінну розчинність та поживну цінність.
Застосування
Використовується в рецептах, що вимагають емульгуючих властивостей яєчного жовтка. Його можна вживати в майонезі, морозиві, соусі та заварних кремах. Його також можна використовувати як загусник у солодких або пікантних соусах, промислових пекарнях, морозиві та молочних продуктах, майонезі та макаронах.
100% натуральний, пастеризований та висушений розпиленням яєчний жовток. 100 г порошку, розчинені у 125 г води, відповідають близько 225 г рідкого яєчного жовтка.
Зберігати у сухому, темному, вентильованому приміщенні.
За температури 2 °C: 24 місяці.
За температури 20 °C: 12 місяців.
Середні показники |
Гарантовані показники | ||
---|---|---|---|
Статистичні показники: | pH-показник Вологість Вміст жиру Білки |
6,5 - 7,0 3,0 - 4,0% 58,0 - 62,0% 35,0% |
6,5 - 7,0 3,0 - 4,0% 58,0 - 62,0% 33,0 - 37,0% |
Мікробіологічні показники: |
Загальна кількість бактерій |
10.000/г <10/г Відсутні /25г Відсутні /0,01г |
<10.000/г <10/г Відсутні /25г Відсутні /0,01г |
Харчова цінність в 100 г: | Енергетична цінність | Близько 2700 кДж / або 640 ккал | Близько 2700 кДж / або 640 ккал |
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Імперово Фудз |
Країна виробник | Україна |
Вид яєць | Курячі |
- Ціна: 600 ₴/кг